Csirke sült paradicsomos kecskesajtos mártással

csirke sült paradicsomos kecskesajtos mártássalKicsit féltem az összetevőket és az elkészítés módját olvasva: sok volt nekem a különböző íz: paradicsom, kecskesajt, sült csirkemell, párolt hagyma, bazslikom, bor, főtt tészta, parmezán, ki tudja még mi. Megint Anna segített, ha meghallja, hogy jön a kisérletezés, lelkesen csatlakozik.

Fő, hogy süthessen valamit a serpenyőben. Most volt mit! Ő volt az első vállalkozó, aki belenyalt a készülő mártásba, és felcsillant a szeme, akkor már tudtam, nagy baj nem lehet: és valóban, a végére igazi finomság kerekedett ki, és mindez nem túl hosszú idő alatt. Csak Ákos fintorgott, de ezt a másfél négyzetméternyi nutellás kenyérnek tulajdonítom, amit nem sokkal korábban megreggelizett. Szóval, ezt sikernek könyveltem el!