Kannibálsaláta

Sejtettem, hogy a család két legfiatalabb tagja rá sem fog nézni erre az ételre, ezért nekik külön készültem. De nekünk, többieknek legalább alaposan megtöltötte a pocakunkat.  Néhol kicsi átalakítottam az eredeti receptet, de nekem így jobban bejött.  Először is csirkemellett használtam, és előre csíkokra vágtam, só, bors, és a szokásos vaj-olaj keverékében kisütöttük.  Közben olivaolajon megpároltuk a zöldhüvelyű zöldbabot, kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítve.  Amikor puha volt, zúzott fokhagymát, frissen reszelt citromhéjat és egy kevés citromlevet kevertünk hozzá.  Kevéske gomba és egy adag friss spenót, egy csokornyi újhagyma nyersen kellett volna hozzá, de a gombát igen kevés olivaolajon igen gyengén megfuttattam, a többieknek pedig épp hogy csak megmutattam a serpenyőt. Így kevertem össze a hússal ás zöldbabbal, és az olivaolajból valamint kevés dijoni mustárból, sóból, frissen őrölt borsból álló öntettel. Nagyon laktató, és finom ebéd volt.